China UL gediplomeerd poollicht fabrikant

De Verlichtingsco. van Shenzhenheguang, Ltd.

14 jaar LEIDENE Pool Lichte Fabrikant

Nieuws

September 23, 2020

Gelukkige Gelukkige van de medio-Herfstfestival en China Nationale Dag

15de, Maanaugustus is de traditionele medio-Herfst van China festival-de tweede - grootste traditioneel festival in China. 15 augustus is in het midden van de Herfst, zodat riepen wij het „de medio-Herfstfestival“.

 

In de medio-Herfstfestival, Chinees familieverblijf die samen van de volle maan genieten en mooncake eten, zodat roepen wij het ook „Bijeenkomstfestival“ of „het Festival van de Maancake“.

laatste bedrijfsnieuws over Gelukkige Gelukkige van de medio-Herfstfestival en China Nationale Dag  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Gelukkige Gelukkige van de medio-Herfstfestival en China Nationale Dag  1

eerste, Octorber 1949, kondigde de Overheid van Centrale Mensen aan dat de Volksrepubliek China established.1st was, is Octorber de Nationale Dag van China.

 

 

Wij zullen zeer ceremonieuze militaire parade voor de Nationale Dag elk jaar, en veel vieringsactiviteiten in vele steden hebben, momenteel koesteren wij het met moeite verkregen gelukkige leven en de geschiedenis motiveert ons om harder en harder te werken, more and more mirakel creëren.

 

2020.10.1 is de medio-Herfstdag en de Nationale Dag van China, is het een zeer speciale dag, familiebijeenkomst, de 71ste Verjaardag van de Volksrepubliek China, Zegen ~

 

Dank voor de steun van al cliënt, wensen wij het geluk en de gezondheid aan elk van onze cliënten.

 

Het Festival van de Heguang medio-Herfst en de Nationale Dag zullen 8 dagen van hebben: eerste, Oct aan achtste, Oct, 2020

Contactgegevens